Maak online uw planning voor de overdekte winterberging. Naast een uitstekende stalling is het ook mogelijk om direct afspraken te maken voor alle denkbare en wenselijke onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw schip. De winterstallingperiode is hier een goede gelegenheid voor, zodat u in het nieuwe seizoen weer veilig en optimaal van uw schip kunt genieten.

Winterberging overdekt

Stalling in de loods is veruit de veiligste keuze voor uw boot.  Ze ligt in een beveiligde hal droog op de bok en is er voor ons alle ruimte om de door u opgegeven onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit te voeren. Zelf aan de slag? Dat kan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Overdekte winterberging aanvragen 


Winterberging buiten

‘Sint in het land? Boot op de kant!’ Weer een tegelspreuk die nog waar is ook. Als uw jacht op een bok aan de wal staat, kunt u onderhoud verrichten. Kijk zonder risico ook de afsluiters eens na. En verder kan het geen kwaad om het onderwaterschip eens goed te drogen. Buiten, in de wind, gaat dat het beste.

Winterberging buiten aanvragen


Overwinteren in het water

Is uw jacht helemaal in orde, dan kunt u het gewoon lekker in het water laten liggen. Daar is een boot tenslotte voor gemaakt en u bespaart mooi op de kosten van stalling. Even ‘knippen en scheren’ in het voorjaar blijft echter wel nodig. Ander voordeel van winterberging in het water is de beschikbaarheid van de boot als u op een mooie winterdag een tochtje wil maken of een wedstrijdje wil varen. De kans op schade door ijs is op ons zoute water minimaal.

Overwinteren in water aanvragen


Service scheepsdieselmotoren

Van een standaard servicebeurt tot een geheel nieuwe motor. Voor het onderhoud en de reparatie van uw diesel kunt u bij Yachtservice van Swaay terecht. Wij zijn dealer van Volvo Penta, maar hebben ook alles in huis voor Yanmar motoren.

Service dieselmotoren aanvragen


Hijsen

Met onze 50-tons kraan zetten wij uw jacht professioneel en veilig op de wal. U kunt dan de romp en alles onder de waterlijn eens goed inspecteren. Vaart u op zout water, dan is het raadzaam een nieuw laagje anti-fouiling aan te brengen.

Hijsen aanvragen